Hotseklotse

CDNa lang wachten is nu ook Hotseklotse, de opvolger van Opedi af. Alweer een heleboel liedjes voor kleine kinderen. Ze gaan over dagelijkse dingen zoals scheetjes, opruimen, verkouden zijn en aankleden. Over dingen waarover kinderen zich kunnen verwonderen zoals dieren, sprookjes en lampjes. En natuurlijk wat dansjes en slaapliedjes. Elk liedje is gegarandeerd een oorwurm!

De muzikanten van Hotseklotse zijn:
Femke van Dijk: zang, kazoo
Erik de Jong: Accordeon, tin whistle, percussie, kazoo
Arnold Vos-van Dijk: trompet, kazoo, percussie
Maya Schulten: blokfluit
Teun Vos: zang
Bram Vos: geluidseffecten
Anne Vos-van Dijk: zang, gitaar, ukelele, cello, contrabas, kazoo

Opedi

CDIn de zomer van 2010 heeft de muziekvos samen met een paar muziekvriendjes de kinder-cd Opedi opgenomen. De cd bevat alleen liedjes die gemaakt zjin door de muziekvos. Opedi is een cd met lekkere liedjes vol grapjes, slaapliedjes en liedjes waarmee dagelijkse handelingen een feestje worden. Zowel kinderen als ouders kunnen meezingen en dansen.

Aan de cd Opedi werkten mee:
Femke van Dijk: zang, kazoo
Erik de Jong: accordeon, percussie, kazoo
Arnold Vos-van Dijk: trompet, kazoo, fluit, percussie
Teun Vos: geluidseffecten
Anne Vos-van Dijk: zang, gitaar, cello, ukelele, percussie, kalimba, kazoo

Opedi is helaas uitverkocht

 

Bij de cd's is een bundel verkrijgbaar met daarin de teksten, muzieknotatie en gitaarakkoorden. Opedi is geïllustreerd door Femke van Dijk, Hotseklotse door twaalf kinderen. Wilt u een cd, een bundel of een combinatie bestellen, vul dan het bestelformulier in via de onderstaande link. Ik stuur u de bestelling zodra ik de betaling heb ontvangen op giro: 2101114 tnv J.B. Vos-van Dijk te Niehove. Ieder onderstaand bedrag is inclusief € 2,50 verzendkosten. Wanneer u een grotere bestelling wilt doen, neem dan contact op.

Opedi

Hotseklotse

CD: € 12,50

Bundel: € 10,00

CD + bundel: € 17,50

Bestelformulier