AnneOver de Muziekvos

Het gezicht achter de muziekvos is Anne Vos - van Dijk. Ik heb aan het conservatorium cello en muziektherapie gestudeerd. Mijn leven is vanaf het allereerste begin gevuld met muziek. Van moderne cello en barokcello, via filmmuziek naar Ierse folkmuziek en klezmer, van celloles geven tot begeleiden van musici met pijnklachten.

Bovendien heb ik een brede muziektherapeutische ervaring en achtergrond. Een aantal jaren werkte ik als muziektherapeut. Daar ontwikkelde ik een brede kijk op muziek maken. Het belangrijkste dat ik leerde als muziektherapeut is goed te observeren wat een persoon precies nodig heeft. Voor mij heeft een ziektebeeld nooit centraal gestaan. Altijd zocht ik de persoon erachter en bleef ik op zoek naar creatieve oplossingen op het gebied van communiceren, bewegen, musiceren, verwerking en persoonlijke groei.

Na een aantal jaren musiceren met de jongsten in de cursussen 'zing met je kind', de vrolijke  'muziekfeesten' en de muzieklessen in de kleuterklassen ging ik me steeds meer richten me op het geven van celloles, het begeleiden van ensembles en veel musiceren.

Een nieuwe wending brak aan toen ik de studie 'talentbegeleider' bij Novilo ging volgen. Sinds de zomer 2021 mag ik mezelf hoogbegaafdheidspecialist noemen. Samen met Marianne Heeres ontwikkel ik trainingen over hoogbegaafd gedrag in je muziek- en kunstles. Meer informatie hierover is te vinden bij www.wijsjedeweg.nl

 

Contact

Voor meer informatie neemt u contact op met de muziekvos via;

Contact

info @ muziekvos.nl
06 40418767

Niehove
Nederland
Niehove
LinkedIn